Echipamente industriale pentru spalare si uscare legume si verdeturi
Echipamente industriale pentru spalare si uscare legume si verdeturi
Echipamente industriale pentru gatit adresate producatorilor mari
Echipamente pentru fierbere, inabusire, pasteurizare, rumenire sau prajire cu posibilitate de incalzire directa sau indirecta cu gaz, abur sau electric pana la 220 de grade Celsius. Tigaiele industrilale pot fi echipate cu brate de amestecare, cap de tocare, cuve basculante, manta dubla cu racire, pompa de vid. Echipamentele pentru gatit pot fi usor configurate pentru a obtine eficient produse de calitate precum: supe, ciorbe, sosuri, gulas, diverse mancaruri din legume, piureuri din cartofi, budingi de legume, orez, paste, omlete, fripturi, chiftele, cartofi prajiti, caramel, marmelade, magiuniuri.
Echipamente industriale pentru gatit adresate producatorilor medii
Echipamente pentru fierbere, inabusire, pasteurizare, rumenire sau prajire cu posibilitate de incalzire directa sau indirecta cu gaz, abur sau electric pana la 220 de grade Celsius. Tigaiele industrilale pot fi echipate cu brate de amestecare, cap de tocare, cuve basculante, manta dubla cu racire, pompa de vid. Echipamentele pentru gatit pot fi usor configurate pentru a obtine eficient produse de calitate precum: supe, ciorbe, sosuri, gulas, diverse mancaruri din legume, piureuri din cartofi, budingi de legume, orez, paste, omlete, fripturi, chiftele, cartofi prajiti, caramel, marmelade, magiuniuri.
Echipamente industriale pentru gatit adresate producatorilor mici
Echipamente pentru fierbere, inabusire, pasteurizare, rumenire sau prajire cu posibilitate de incalzire directa sau indirecta cu gaz, abur sau electric pana la 220 de grade Celsius. Tigaiele industrilale pot fi echipate cu brate de amestecare, cap de tocare, cuve basculante, manta dubla cu racire, pompa de vid. Echipamentele pentru gatit pot fi usor configurate pentru a obtine eficient produse de calitate precum: supe, ciorbe, sosuri, gulas, diverse mancaruri din legume, piureuri din cartofi, budingi de legume, orez, paste, omlete, fripturi, chiftele, cartofi prajiti, caramel, marmelade, magiuniuri.