top of page

Conpro 200

Componentele principale ale sistemului Handtmann Conpro 200 sunt mașina de umplut principală VF 616, ce asigură umplerea pastei, și mașina de umplut secundară VF 608, responsabilă cu dozarea alginatului. Cu ajutorul capului de co-extrudare alginatul formează o peliculă subțire, similară cu o membrană, în jurul produsului. Ulterior produsele pot fi tăiate, agățate și încărcate automat în caserole.

Sistemul Handtmann Conpro 200 poate fi folosit pentru o gamă largă de produse din carne (carnați proaspeți, crud-uscați, fiert-afumați), brânză, pește etc. Ideal pentru produse cușer, halal sau vegetale.

Un mare avantaj al sistemului Handtmann Conpro 200 este modul de lucru continuu, fară pauze (ex.: nu se mai pierde timp cu încărcarea membranelor pe țeavă).

În momentul configurării sistemului se pot alege și alte mașini de umplut, mai mari, decat cele indicate mai sus.

 

Productivitate:

  • agățare - până la 625 kg/oră, pentru diametrul 21 mm

  • tăiere - până la 400 porții/minut

  • tăiere cu formare - până la 200 porții/minut

  • grupare și încărcare automată în caserole - până la 200 porții/minut

 

Conpro 400

Componentele principale ale sistemului Handtmann Conpro 400 sunt mașina de umplut principală VF 628, ce asigură umplerea pastei, și mașina de umplut secundară VF 608, responsabilă cu dozarea alginatului. Cu ajutorul capului de co-extrudare alginatul formează o peliculă subțire, similară cu o membrană, în jurul produsului. Ulterior produsele pot fi tăiate, agățate și încărcate automat în caserole.

Sistemul Handtmann Conpro 400 poate fi folosit pentru o gamă largă de produse din carne (carnați proaspeți, crud-uscați, fiert-afumați), brânză, pește etc. Ideal pentru produse cușer, halal sau vegetale.

Un mare avantaj al sistemului Handtmann Conpro 400 este modul de lucru continuu, fară pauze (ex.: nu se mai pierde timp cu încărcarea membranelor pe țeavă).

În momentul configurării sistemului se pot alege și alte mașini de umplut, mai mari sau mai mici, decat cele indicate mai sus.

 

Productivitate:

  • agățare - până la 1250 kg/oră, pentru diametrul 21 mm

  • tăiere - până la 1500 porții/minut

  • tăiere cu formare - până la 400 porții/minut

  • grupare și încărcare automată în caserole - până la 400 porții/minut

Conpro Link

În plus față de Conpro 200 și Conpro 400 sistemul Conpro Link este echipat și cu răsucire. Aceasta oferă două avantaje: o închidere mai bună a capetelor produselor și un aspect mai plăcut al acestora. Ulterior, produsele pot fi fierte, afumate, maturate etc.

 

Date tehnice:

  • productivitate: până la 300 porții/minut, în flux continuu

  • diametre posibile: 10-21 mm în mod de lucru răsucire + agățare și 10-28 mm pentru răsucire + tăiere

Please reload

bottom of page