top of page

Cap de tocare Handtmann GD 93-3

Avantajul principal al folosirii capului de tocare Handtmann GD 93-3 este structura atractivă a produsului final și posibilitatea integrării într-un proces de producție optim (linii de carne tocată și mici, chiftele, burgeri, salamuri, cârnați etc.).

Folosirea unei mașini de umplut Handtmann VF 600 cu cap de tocare, asigură tocarea la mărimea finală dorită, simultan cu porționarea produsului.

Controlul independent al vitezei de umplere și al vitezei capului de tocare, asigură o ajustare corectă a tocării și prin urmare o structură clară și curată a produsului final.

Posibilitatea folosirii opțional a separatorului de flaxuri, asigură creșterea calității produsului.

 

Date tehnice:

  • set de tăiere de 130 mm

  • granulație finală între 1,5 și 8 mm

  • seturi de tăiere formate din 3 sau 5 piese

Anexă cap de tocare Handtmann GD 93-6

Se recomandă folosirea capului de tocare Handtmann GD 93-6 atunci când se dorește obținerea unor porții de carne tocată și mici mai late decât se pot obține cu GD 93-3.

Anexa cap de tocare Handtmann GD 93-6 poate fi folosit doar împreună cu cap de tocare GD 93-3 și porționator pentru carne tocată și mici Handtmann GMD 99-2.

 

Date tehnice:

  • set de taiere de 220 mm

Porționator pentru carne tocată și mici Handtmann GMD 99-2

Porționatorul pentru carne tocată și mici Handtmann GMD 99-2, este destinat producătorilor medii și mari. 

Acesta poate ajunge la o viteză de porționare de până la 120 porții/minut, cu o precizie în porționare de +/-1%. Pentru o porționare mai precisă, se poate folosi cântarul Bizerba CWP Neptune împreună cu soluția software Handtmann HCU.

Porționatorul Handtmann GMD 99-2 poate fi integrat în linii complet automate: mașină de umplut, porționator, încărcător automat în caserole, masină de ambalat (traysealer), etichetator. Astfel este eliminat contactul cu produsul și contaminarea este redusă la minim.

 

Date tehnice:

  • viteza de porționare: până la 120 porții/minut

  • lățime maximă porție: aprox. 130 mm cu cap de tocare GD 93-3 și aprox. 220 mm cu GD 93-6

  • porție maximă: 2500 grame

Încărcător automat în caserole pentru carne tocată și mici Intray Easy Loader

Încărcătorul automat Intray Easy Loader este o soluție rapidă și igienică pentru încărcarea în caserole a porțiilor de carne tocată și mici. Acesta poate fi integrat în liniile de carne tocată și mici după porționatorul Handtmann GMD 99-2 sau dupa cântarul Bizerba CWP Neptune, înaintea mașinii de ambalat (traysealer).

Încărcătorul este echipat cu destivuitor de caserole (denester) cu magazie de caserole de 1 sau 2,5 metri. Destivuirea caserolelor se face precis și igienic cu ajutorul unui servomotor, fără conexiune la aer comprimat. Se pot folosi caserole cu diferite dimensiuni, schimbarea casetei de destivuire făcându-se în mai puțin de 2 minute. Caserolele pot fi din plastic sau polistiren.

 

Date tehnice:

  • viteza de încărcare: până la 80 porții/minut, porții de 500 grame, în caserole din plastic

  • dimensiuni maxime caserole (Lxlxh): 325 x 220 x 75 mm

 

La cerere, vă putem oferi și alte soluții de încărcare automată, cu o viteză de încărcare mai mare de 80 porții/minut.

Please reload

bottom of page